Frågor till Easyfill

13.08.2018

Det är många frågor kring Turnloader, tidigare rapporterade potentiella affärer, hur det går med hemsidorna och marknadsmaterial samt hur det går med Efficold MaxLoad kylskåp samt hur det går främst på den Tyska och Amerikanska marknaden. Nedan har jag försökt att stolpa upp dem så gått det går. 

Turnloader:

Ni har tidigare rapporterat att TurnLoader ska lanseras under hösten för butikshylla, Coldfront och multideck. Håller ni den tidsplanen?

Har ni fått in några större ordrar eller är det endast testinstallationer/beställningar som gjorts?

Kommer alla ÅF börja sälja TurnLoader? Om inte, kommer HL göra det?

När på ett ungefär kan vi förvänta oss att Exkal kommer börja sälja skräddarsydda Multidecks för Turnloader?

Kommer ni behöva tillverka nya verktyg för att kunna leverera TurnLoader? 


EasyFill Amerika:

Marco Companies VD sa att volym borde komma under 2017 och nu har det snart gått ytterligare ett år utan vi fått se någon volym. Säljer de något alls där borta och går bolaget med vinst?

Walmart Mexiko har med Rotoshelf i sin kvartalsrapport och har även med Rotoshelf på sin officiella hemsida. Vad innebär detta? Har Walmart Mexiko beslutat om större utrullning av Rotoshelf och installeras det löpande till Walmart Mexiko? Får Easyfill använda Walmart som referens nu när de visar upp Easyfill på sin hemsida?

Sydafrika:

Ni har tidigare flaggat för Sydafrika och den dåliga ekonomin i landet och att ni kommer överväga att dra er ur där om ingenting händer. Hur är utvecklingen på försälningen där nere?

Tyskland:

Har Aldinord utvärderat Turnloader ännu, om inte, kommer de göra det? Hur går det med Lidl, Edeka och de bensinstationer som genomfört tester?

LinkedIN inlägget som gick viralt:

Har någon av de kontakter ni fått via det inlägget lett till några affärer? Och har ni lyckats förvalta den uppmärksamhet ni fick genom att det blev viralt?

Tidigare rapporterade potentiella affärer samt övriga frågor:

Ni har tidigare rapporterat om en handfull potentiella affärer med EffiCold MaxLoad kylskåp vad är status på dessa? Microsoft, Walmart, butikskedjan med 55.000 butiker, Sydamerikas största tillverkare av läsk, Penny i Tyskland osv.

Har Efficold fått volym på sina MaxLoad kylskåp via sin egna försäljning ännu?

Coldfront hos Shell. Enligt svaren i förra rapporten var flera affärer på gång. Har det nu skett affärer med Shell?

ICA/HL Dipslay. Hur ser det ut? Levererar HL större volymer till ICA?

Säljer HL Display volymer till bensinstationskedjan i Saudiarabien?

Norra Europas ledande bensinstationskedja som testade i Polen. Vad är status där?

Sex tillverkare av kyldiskar anpassar sina modeller för Rotoshelf och en av dem har utvecklat en kyl för Rotoshelf. Har de börjat sälja såna kyldiskar med Rotoshelf?

Nu när Turnloader finns, kommer de sex ovan nämnda fortsätta satsning på Rotoshelf eller övergår de till Turnloader? Och finns det då redan idag någon tillverkare som bestämt sig för att också skräddarsy multideck för Turnloader? Isf kan ni avslöja vilken eller hur många?

Vad är status på projektet med Coca Cola i Norge?

Hur ser försäljningen till Ica ut? Installerar Ica löpande, eller är det mindre orders butik per butik?

Status med återförsäljaren i Kina?

Är det fortfarande tre tillverkare av glasdörrskylskåp som levererar med Rotoshelf, eller har antalet ökat?

Easyfill utvecklar två Rotoshelf till världens största tillverkare av glasdörrkylskåp i USA. Vad är status på det projektet?

Hur går det med utveckling och lansering av de nya hemsidorna?