Tankstelle & Mittelland i Tyska Münster

11.05.2017

På Tankstelle & Mittelland 10-11:e maj 2017 så lanserades nu ColdFront i helt färdigt utförande och man lanserade även världens första skräddarsydda kylskåp för RotoShel, Efficold ML-900. EasyFill hade inte någon egen monter men trots det så ställdes EasyFIlls samtliga produkter ut i montrar från Remis, KMW, Thiem, Hauser, Stracke samt s-iQ. 

Här är en artikel från mässan där EasyFill är omnämnda och här är den texten översatt av google:

"En mer rotation Höjdpunkten på Kühlmöbel Werk Limburg (KMW) monterade på mässan utan att halva runda och halva rygg: Sedan i fjol är kylskåpsspecialisten namnet Rotoshelf Easyfill på hyllan i hans möbler. Ordersystemet, som kan vridas 180 grader, kan svänga bakre delen av stället framåt, vilket gör att personalen i fyllnadsstället kan fylla dryckerna på första in, först ut. På grund av den svaga lutningen glider produkterna alltid framåt. Konceptet övertygar kunderna. Nio av tio skulle välja Rotoshelf för renovering av kylutrustning, enligt KMW-båsen. (Ab)"

Nedan är en video från samma mässa med KMW som visar upp bland annat RotoShelf men då min tyska är begränsad så kan jag inte återge vad som sägs även om jag förstår en hel del.
https://www.youtube.com/watch?v=JrLRzpNc9no