PM med allmän info från EasyFill

18.12.2018

2018-12-18
Idag skickade Easyfill ut ett PM med mycket intressant information som innehöll bland annat ett avtal med ICA där man säljer kylskåp via Enjoy Sales och ICA:s portal.

"Enjoy Sales AB (100% ägt dotterbolag till EasyFill) har under hösten jobbat mot ICA Sverige centralt för att få presentera delar av bolagets läskedryckskylskåp på ICAs webbportal"

"KMW har informerat EasyFill GmbH att man kommer att bygga om minst en butik i veckan för en av Tysklands större butikskedjor i ett nytt butikskoncept med start under senare delen av Q1 2019. Det nya konceptet med kyl från KMW kommer installeras i ca 60-70 butiker 2019 och planen är att det skall installeras 3st TurnLoader MD 1250/450 i varje MultiDeck"

Flera tillverkare har nu börjat ta fram skräddarsydda kylskåp för rotoshelf:

"Husky utvecklar just nu tre kylmodeller skräddarsydda för RotoShelf. Dessa kommer att lanseras under våren 2019 i hela världen.

Metalfrio kommer Q1 lansera deras först läskedryckskyl med RotoShelf i USA.

Efficold kommer under Q1 med ytterligare en kylmodell skräddarsydd för RotoShelf.

Klimasan utvecklar en skräddarsydd kyl för RotoShelf.

Everest utvecklar två kylmodeller för RotoShelf för Bira 91 (se nedan) Förhandling sker just nu med ytterligare en stor tillverkare av kylskåp för öl/läskedryck Inför 2019 har vi ordrar på plasthyllor till läskedryckskylskåp från Frigoglass/Klimasan/Efficold o.s.v. till väsentligt större värden av vad vi haft något år tidigare.

Det som hänt under senaste året är att EasyFills RotoShelf nu finns hos så många tillverkare av kylskåp så de som inte har RotoShelf tappar marknadsandelar så nya förfrågningar om samarbete kommer fortlöpande
"

Man har också en väldigt positiv text om ICA Bräcke (EasyFills hemmaplan) och deras upplevelser av EasyFills produkter. De har även beslutat att köpa in 12st TurnLoader för torrvaror. De skriver bland annat. 

"Som företagare i Bräcke kommun blir jag stolt när Malin berättar att deras butik vecka efter vecka har största % ökningen på omsättning i Jämtland och man ligger stadigt på ca 26 plats i landet, både Malin och jag är övertygade om att EasyFills effektiva hantering av varor är en del i framgången"

Man har även skeppat första leveransen (240st walltrailer) av ordern på 25 miljoner av  till Pongraz. 

Hela PM:et hittar du här:  
https://www.avanza.se/placera/pressmeddelanden/2018/12/18/easyfill-allman-information-easyfill-december-2018.html

Här är också en uppdaterad företagspresentation i PDF format som ser lovande ut speciellt skärmdumpen jag postat nedan. 

https://www.easyfill.se/wp-content/uploads/2018/12/EasyFill-AB-publ.-company-presentation-2018.pdf