Nyemissionen - videos USA/Sverige/Tyskland

10.04.2019

Just nu pågår teckningsperioden i nyemissionen i Easyfill och då har man valt att släppa flera filmer för att informera oss aktieägare om läget i bolaget. Nedan hittarn ni samtliga filmer som Easyfill har släppt samt bilder från den nyöppnade Hemmakvällbutiken (som heter Candy World och ägs till 50% av Hemmakväll) i Haparanda som omnämns i EasyFill 4k filmen. De köpte 14st Efficold kylskåp varav 11 var för dryck och 3 för snus. Just för snus måste det vara öppet mål med rotoshelf kan man tycka. 

Längre ner finns också några stolpar som jag noterat ner ifrån flera av filmerna med intressant information i kort och oredigerat format då jag inte haft tid för det ännu. 

En anställd på Efficold hade besök och visade upp ett kylskåp med Rotoshelf och den videon postades på LinkedIn. Över 16.500 views och många positiva kommentarer. Klippet och texten är på spanska så jag har bara kört lite google translate. 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6522425512600698880/

Sedan är det full gas i mitt privatliv och jag har i dagarna blivit egenföretagare vilket gör att jag just nu har väldigt ont om tid att uppdatera bloggen så ha överseende med uppdateringsfrekvensen just nu. 

Oredigerade notiser från filmerna: 

Cirkle K i början av januari med turnloader då rotoshelf inte frontade hyllorna helt som turnloader gör.

 Mercadona, en miljard om året i fyra år för effektivisera butiker. I maj kommer kampanj på walltrailer i Tyskland och i Frankrike. Innan Österrike, Schweiz och Liechtenstein. 2400 sålda, 220 första helgen.

Bira91 6000st drickakylar fortfarande aktuellt fördröjt lite då tillverkaren Everest gör tester.

Walmart Mexico. 13 butiker test. 5st med rotoshelf och kommande 8st med turnloader i befintlig multideck. 2-3 månader till återkoppling.

7-11 i deras koncept butik i frys med glass. Fenomenal resultat så här långt enligt filmen.

Ambev, fina resultat men dyra tullar. Kollar hur man kan bygga ihop kylskåpen i Brasilien.

Heb, testar turnloader för kryddor och ska köra turnloader i multideck. De har tidigare testat rotoshelf med bra resultat men de gillar inte att de inte har en rak och frontad hylla. TopShelf i hela HEBs butiker men volym är viktigt.

Wholefoods redo och wegman(?) , 12:17 in i EF AM  filmen så fort de får in Efficold för kassor

7-9:e maj, bensinstation mässa i Munster. Snart Euroshop 2020 (förra gången kom det mängder med info och avtal efter Euroshop). ICA, HL osv.

15.000 bensinstationer i Tyskland. Callcenter bjuder in. Andreas i Tyskland arbetar uteslutande med bensinstationer.

Ny ÅF i Finland som satsar på Easyfill produkter. Där finns sedan tidigare HL och bra att det fått en konkurrent även i Finland. Samma sak sedan tidigare i Norge. Turnloader installationen i Finland har jag gjort ett inlägg om tidigare och den hittar ni här. 

https://www.intressebloggen.se/l/gladjande-nyheter-fran-finland/


Anställd på Iberia som ägs till 50% av Coca Cola är mycket imponerad av EF:s produkter och sägs vilja presentera dessa för ägarfamiljen med säte i Mexico. 

Vika, Arneg Sverige, sätter in hyllorna i sin produktionslina så mkt säljer de idag.

Arneg Sydkorea såg turnloader hos dotterbolag till Arneg i Itanlien avsedda för Cirkle K De flög in till Tyskland och säger sig kunna ställa ut hur många enheter som helst på sina marknader.

Hemmakväll i Haparanda. 14st Efficold, 11st för dryck och 3st för snus som ni hittar bilder på nedan.