ICA Maxi mejeriavd och Cirkle K

13.05.2019

Idag kom ett PM om att man ska installera Turnloader i mejeriavdelningen på två olika ICA Maxi butiker. Man informerade också att man kommer genomföra installation hos Cirkle K i Sverige. En med rotoshelf och en med turnloader. Båda dessa nyheter är lite av ett genombrott. I Sverige är det bara ICA Bräcke vad jag vet som har Easyfills lösning i mejeriavdelningen och Cirkle K har vad jag vet inte haft annat än rotoshelf i vanliga kylskåp. 

"Installationer Måndag, tisdag och onsdag installerar EasyFill nedanstående produkter i Stockholm och Eskilstuna. Eftersom jag får mail då och då där olika aktieägare vill veta mer om installationer och var vi installerar så ges nedanstående information om installationer som sker i Sverige denna vecka, på plats finns personal från EasyFill så om du har vägarna förbi så gå in och prata med dem och få mer information (observera att de har begränsad tid men ändå tid)

Måndag 13/5 2019 ICA Maxi Barkaby 6st TurnLoader 1250/550 FA. Installationen är för mejeriprodukter, denna installation är den första vi gör där djupet på TurnLoader är 550 mm. Installationen görs därför i egen regi.

Circle K Solna Järva Krog 4st RotoShelf 1250/2 FA för dryck, utbildningsinstallation för Free Adjustable version tillsammans med HL Display.

Tisdag 14/5 Circle K Vasavägen 1 Eskilstuna 4st TurnLoader 1250/450 FA för dryck, utbildningsinstallation för Free Adjustable version tillsammans med HL Display.

Onsdag 15/5 ICA Maxi Stormarknad Köping (Big Inn Köpcentrum) 4st TurnLoader 1250/550 FA. Installationen är för mejeriprodukter, denna installation nummer två där djupet på TurnLoader är 550 mm. Installationen görs därför i egen regi

Så om någon läsare har bägarna förbi Köping, Järvakrog, Eskilstuna eller Barkaby så får ni gärna ta bilder och dela med er av till bloggen. 

Jim som tidigare arbetade på Husky och nu konsultar för Easyfill ska ju ha fokus på mejeri.

"Jim har nu fört över stora delar av sina kunder och kunskap till Enjoy och nu kommer Jim att jobba mot mejerier (de som tjänar mest genom att använda EasyFills produkter eftersom dom har korta tider innan produkten måste kasseras) Jim kommer att göra en total marknadsundersökning på mejerier men också på andra kundgrupper som vi ännu inte bearbetat"  

Hela nyheten hittar du här: 
https://mb.cision.com/Main/11555/2812435/1044225.pdf