Efficold ML 900 nu på Amerikanska marknaden

26.10.2017

Efter mässan i Chicago där EasyFill och Marco Company sitt fulla sortiment och då också Efficold ML 900 som är den första kylen byggd uteslutande för RotoShelf så finns den tillgänglig på den Amerikanska marknaden. Mer information hittar du på EasyFill Americas hemsida.

Följande står att läsa i senaste kvartalsrapporten: 

"Efficold är ett spanskt företag som tillverkar läskedryckskylskåp och tillsammans med dem har EasyFill utvecklat tre kylskåpsmodeller i fullhöjd = 2 meter. Tre modeller i samma höjd kommer introduceras på marknaden 60cm, 70cm och 90 cm. EasyFills VD Håkan Sjölander och Efficolds VD Manuel Pastor tillsammans med försäljningscheferna i respektive bolag hade på tisdagen v. 35 ett möte i Bryssel där planerna för en total lansering runt om i världen gicks igenom. På mötet informerade Efficold om att man levererat den första Efficold kylen med RotoShelf till ett stort bryggeri och att man skickat offert på 300st enheter med leverans omgående om offerten antas. Denna första leverans är en testorder och fler order är redan planerade för denna kund.

  • Den stora skillnaden med dessa kylskåp i jämförelse med andra kylskåpsmodeller är att dessa kylskåp är skräddarsydda för RotoShelf och har sex hyllor i stället för andra modeller som har fem hyllor, det som möjliggör sex hyllor är att ljusskylten sitter på dörren istället för över dörren, kapaciteten med sex hyllor är stor och vi förlorar i princip inga antal flaskor i jämförelse med standardhyllor i en kyl med fem hyllor.
  • Efficold är en fullsortimenttillverkare av kommersiella kylskåp och hela deras produktrange inklusive de tre specialtillverkade skåpen för RotoShelf kommer att lanseras i samtliga EasyFill bolag men också tillsammans med våra partners i USA, Australien, Norge, Belgien, Irland, Syd Afrika o.s.v"