EasyFill på internmässa för EDEKA

21.03.2017

"Den 21 mars skall EasyFill vara med på en internmässa för Edeka i Hamburg (Edeka är Tysklands störst butikskedja). På den mässan kommer Carrier att visa en MultiDeck-kyl som heter Carrier Optimer, en kylmodell som det finns enorma mängder av i världen. Kylen kom till EasyFills utvecklingsavdelning i Bräcke för två veckor där RotoShelf skulle installeras. Vi visste redan när den skulle komma att vi var tvungna göra några speciallösningar för att kunna installera RotoShelf i kylen eftersom den är så grund. Micke vår chef på utvecklingsavdelningen i Bräcke informerade mig att med vår lösning var det inte möjligt att installera RotoShelf. När jag fick den informationen pratade jag med Henning på Ebeco och efter det samtalet bestämde jag att kylen skulle omgående skickas till Nizna dit den kom för en vecka sedan. Utvecklarna på Ebeco har nu cad-ritat en ny lösning och tillverkat en ny RotoShelf under natten till idag. Produkten testas nu och på lördag kör Henning den till Hamburg.

För Carrier som företag och deras säljare på mässan samt för EasyFills VD i Tyskland Oliver Eischeid hade det varit nästintill katastrof att stå på en mässa utan den kyl med RotoShelf man annonserat om skulle visas.

Edeka har sjutusen butiker i Tyskland och de allra flesta av dem har en Carrier Optimer MultiDeck kyl, när vi nu visar den på mässan kommer den att vara en supernyhet och det finns stora möjligheter till många ordrar bara på den kylmodellen.

Utan Ebeco hade vi inte fått fram en kyl till Edeka mässan den 21 mars"