Coca Cola European Partners

26.11.2017

9:30 in i dragningen hos Pro Hearings förra veckan säger Jens att det börjat dyka upp kylar med RotoShelf runt om i Europa. Anledningen är samarbetet med Coca Cola och att Coca Cola Sverige ingår i Coca Cola European partners. Som de flesta vet så har var och varannan ny Coca Cola kyl i Sverige  RotoShelf. Det är både logiskt (och önskvärt) att Coca Cola European partners andra länder gör detsamma. Följande är en beskrivning av Coca Cola European partners från deras hemsida: 

"We are a major fast-moving consumer goods business in Europe and the world's largest independent Coca-Cola bottler. Across 13 countries, our employees make, sell and distribute the world's most loved drinks brands to more than 300 million people"

Så det finns en del kylar i de här länderna och därför är det extra glädjande att Jens nämnde detta i sin dragning. Så om ni är på resande utomlands och snubblar över en kyl med RotoShelf skicka gärna bilden till mig så lägger jag in den. Under tiden får ni nöja er med en äldre kyl men bilden är dagsfärsk från Frankrike och så en ifrån Coca Cola store på Gröna Lund i Stockholm.