Installations in South Africa


Here are some pictures of installations made by Clever Shelf Systems in South Africa. More information about them can you find here: 

https://www.cleverss.co.za/


Clever Shelf Systems postade idag två inlägg på Facebook och nya videos på Youtube där man visade upp första Efficold MaxLoad 900 kylen hos kund samt första Swingout installationen som jag sett i Sydafrika. ML-900 kylen är installerad hos Freshstop och Swingout hos en Sparbutik. Båda butikskedjorna har tidigare gjort flertalet installationer av...

En ny installation i Sydafrika och det är Spar & TOPS kedjan som fortsätter med sina installationer. Så här skriver Ryan Scott på Clever Shelf Systems på deras Facebooksida:

"Another happy client, Plattekloof Tops upgraded their standard shelves to the latest in merchandising systems the Easyfill Backfill system.

Roligt att se att ytterligare en butik, SUPERSPAR Ryneveld, har installerat 18 dörrar av Easyfill Backfill Merchandising system i Sydafrika. Spar har över 850 butiker i Sydafrika.

EasyFill skrev ett avtal med SPAR i augusti i år och ställde även ut på en intern mässa för SPAR butikerna i slutet av september. Klicka på länkarna för att...

Ytterligare en bensinstation i Sydafrika som installerar EasyFills lösningar. Denna gången en ny kedja, Total South Africa och det är som vanligt CSS som utfört installationen.

"Total South Africa's business focus encompasses the manufacturing, sales and marketing of a range of petroleum products for the retail, commercial, agricultural and...

Clever Shelf Systems postade en ny installation på sin Facebook idag. Denna gången var det på en bensinmack Caltex - Park Motors Fresh Stop. Totalt finns det 259 Fresh Stop i Sydafrika och det här är den andra installationen hos Fresh Stop som jag känner till.

Tidigare installation hos Fresh Stop i Sydafrika hittar du här...

SPAR i Sydafrika fortsätter att installera EasyFills produkter. Idag en större installation på SUPERSPAR MEYERSDALE och igår en mindre på SPAR the Stadium.

EasyFill skrev ett avtal med SPAR i augusti i år och ställde även ut på en intern mässa för SPAR butikerna i slutet av september. Klicka på länkarna för att komma till respektive blogginlägg...

Första installationen i en av Freshstops butiker i Sydafrika. Easyfill backfill 620 installerat då kunden har kylrum bakom hyllorna så finns inte behovet av RotoShelf. Se skillnaden mellan före och efterbilderna. Här följer en beskrivning av butiken:

"Colesberg, one of the main stops on the busy N1 highway route between Cape Town and Johannesburg,...

En ny installation i Sasol Vaal Park Sasolburg. Installation av EasyFill Rotoshelf 90 och EasyFill 620 backfill.