Gamla inlägg

Aktieägare i EasyFill AB (publ) 556653-2924 kallas härmed till årsstämma tisdagen den 29 maj 2018 klockan 17.00 i företagets lokaler Sollentunavägen 135 i Sollentuna.

Anmälan mm Aktieägare som önskar deltaga i årsstämman skall: · Dels vara införd i den av värdepapperscentralen Euroclear AB förda aktiebok senast tisdagen den 22 maj 2018. · Dels...

Idag reser Tommy till Madrid för spännande möten. Gissningsvis har det med Efficold och de skräddarsydda kylarna för RotoShelf som de tagit fram. Sedan har RotoShelf ställts ut på någon mässa i Ryssland oklart vem som ställt ut.

Längre ner är ett tidigare blogginlägg från 23:e februari då Tommy var på fler spännande möten.

Den 7:e december informerade Clever Shelf Systems i Sydafrika att man kunde förboka Efficold ML-900 kylskåp för leverans i slutet av januari 2018. Den första leveransen har nu dykt upp. Okänt hur många kylskåp det är.

I Sverige säljer EasyFill ungefär 5000st kylskåp årligen. Nu har man tänkt att börja sälja Efficolds skräddarsydda kylskåp för...

Några små notiser i omvärldsbevakningen och det är alltid glädjande att se att andra än EasyFill själva marknadsför deras produkter. Frigoglass visade upp en filmsekvens från en mässa i Ryssland där man ställer ut kylskåp med RotoShelf och den hittar du här. Då mina kunskaper i ryska är obefintliga så vet jag ej vad som sägs.

...

En återförsäljare för HL Display i Estland som heter Meediagrupi nämner RotoShelf på sin hemsida och har även en bloggpost på en installation av RotoShelf men troligen från Kesko i Finland. Jag körde översättning i Google translate:

"Den senaste utvecklingen på HL Display innehöll RotoShelf ™ 180 ° svängbar hyllsystem, vilket hjälper till att spara...

Släpvagnar

05.01.2018

Släpvagnar är ju inte något man förknippar med EasyFill men det ingår likväl i portföljen efter uppköpet av Ebeco. Jag har försökt att summera ner det som bolaget kommunicerat angående släpvagnar och skapat ett eget menyval där jag tänker samla den information jag kommer över angående släpvagnarna.

https://www.intressebloggen.se/slapvagnar/

Easyfills norska leverantör, MF Systemer AS, postade idag fina bilder på en installation med RotoShelf från Bunnpris i Åndalsnes. Bilderna är lånade från MF Systemer AS Facebooksida som du hittar här och länk till Bunnpris Åndalsnes hittar du här.

Efter mässan i Chicago där EasyFill och Marco Company sitt fulla sortiment och då också Efficold ML 900 som är den första kylen byggd uteslutande för RotoShelf så finns den tillgänglig på den Amerikanska marknaden. Mer information hittar du på EasyFill Americas hemsida.

Följande står att läsa i senaste kvartalsrapporten:

"Efficold är ett spanskt...

För er som har missat det och kliar er lite i huvudet över att ett hyllföretag söker en försäljningschef för släpvagnar så kan jag berätta att det finns en naturlig orsak till det. Men först, är du intresserade av tjänsten som försäljningschef så hittar du mer information här.

När EasyFill förvärvade Ebeco AS tidigare i år...

Under vecka 35 installerar Carrefour en ny variant av Swingout Ambient i en butik i Antwerpen. Så här skriver bolaget i sin senaste kvartalsrapport:

"Installationen av fyra sektioner av de första nyutvecklade SwingOut Ambient skedde i Antwerpen måndag v. 35. Från butikskedjan är intresset stort och följs installationen följs därför noggrant av...