BLOGG

12.10.2019
Sent igår kväll kom det ett glädjande PM från Easyfill angående en potentiell order på 18 miljoner till en butikskedja i Norge. Anledningen till att PM kommer nu även då ordern inte är påskriven ännu är följande:

"Detta pressmeddelande lämnas eftersom mailkonversation om den norska butikskedjans beslut finns. Det ska poängteras att i...

Under gårdagen skickade Easyfill ut ett nyhetsbrev för oktober månad. Det gick dock flera aktieägare förbi då nyheten inte dykt upp på Avanza eller Nordnet av någon anledning. Nyhetsbrevet innehåller en del intressanta saker och det är bara hoppas att man kan backa upp detta inom kort.

"Mycket händer i USA och jag har som målsättning att...

16.09.2019
Jag får be om ursäkt för att bloggen inte uppdateras lika frekvent som tidigare men det beror helt enkelt på tidsbrist, semestertider samt att Easyfill rapporterade väldigt grundligt i samband med sin NE som bolaget genomförde i april. Ska försöka att uppdatera bloggen en gång i veckan om det kommit ut något nytt.

Auchan forsätter...

16.09.2019
Auchan har drygt 3000 butiker och över 270 000 anställda (betyder att butikerna inte är några kvartersbutiker i storlek). ICA har exempelvis 1300 butiker med runt 8000 anställda.

Det här är den tredje installationen som vi känner till.

...

02.07.2019
Onsdag den 3:e Juli klockan 14.15 så hålls ett seminarie om matsvinn och det kommerr sändas av Expressen TV från Almedalen. Deltagare på seminariet som kommer ledas av Lisah Silver från Expressen är Landsbygdsminister Jennie Nilsson, Kerstin Lindvall, Hållbarhetsdirektör ICA gruppen, Ingrid Strid, Forskare inriktning hållbara...

Här hittar du en video från stämman som var den 31:e maj 2019. Finns en del intressaanta saker som framkommer där.

16.05.2019
Nu är första installationen av Turnloader hos Carrefour klar. Easyfill släppte information om det den 16:e maj. Orginal PM om den här affären hittar du längre ner i det här inlägget.

"I tidigare pressmeddelande och nyhetsbrev har EasyFill informerat att bolaget skall installera TurnLoader för test i 10st Carrefour butiker i Belgien....