BLOGG

Nedan hittar ni senaste reklambladet från EasyFill och när man kollar igenom det så är det inte utan att man undrar hur de ska kunna misslyckas med dessa fantastiska produkter.

Euroshop 2020

21.02.2020

Euroshop är endast var tredje år och det är världens största mässa av sitt slag med besökare från hela världen. Easyfill har en egen monter men exponeras även hos elva andra utställare som du hittar namnet på i bildspelet nedan.

Idag kom en liten uppdatering från mässan men den är betydligt mer återhållsam än tidigare vilket är uppskattat....

Fler och fler ICA butiker installerar rotoshelf och turnloader i multideck vilket är glädjande. Senast ut i raden är ICA Supermarket i Mora som också ställer upp som referenskund i samband med Vasaloppet.

Sedan tidigare har ICA Bräcke också en video som berättar om fördelarna med Easyfills lösningar samt ICA Maxi i Barkaby som testat Turnloader i...

Game Over

30.12.2019

Bloggen har en tid varit eftersatt med uppdateringar och nu blir det helt ett stopp då jag helt enkelt inte hinner med eller har energin att driva den vidare (energin dräneras i takt med aktiekursen). Med det sagt så tror jag inte att det är Game Over för EasyFill utan snarare att 2020 kan bli ett genombrottsår (precis som...

2019-11-20 06:50
"Butiksinredningsbolaget Easyfill har beslutat sig för att kontraktera upp ytterligare en säljpartner för den amerikanska marknaden. Bakgrunden är att försäljningen inte lyft som väntat med den nuvarande partnern Marco Company i Texas.

Förhandlingar pågår med den tänkbara aktören. Enligt Easyfill kommer det i så fall att startas ett...

Notiser

11.11.2019

11.11.2019
En nyligen renoverad ICA butik i centrala Uppsala har fått rotoshelf installerat.

Easyfill med Håkan, Tommy, Oliver och Urban är på plats i Nürnberg för en mässa och så här skriver man i senaste kvartalsrapporten.

"Nu vill man gå vidare och uppföljning på detta ska ske på branschmässan Brau i Nürnberg i mitten...

"Mer lönsamhet och mindre svinn med självfrontande hyllor" säger rubriken på förstasidan av Icanyheter nr 44. Det är en fin artikel om ICA Bräcke som har installerat flera av Easyfills produkter med gott resultat. Att man nästan inte har något svinn alls bland mejeriprodukter är något som lyfts fram och det är ju extra bra då vi inte sett...

12.10.2019
Sent igår kväll kom det ett glädjande PM från Easyfill angående en potentiell order på 18 miljoner till en butikskedja i Norge. Anledningen till att PM kommer nu även då ordern inte är påskriven ännu är följande:

"Detta pressmeddelande lämnas eftersom mailkonversation om den norska butikskedjans beslut finns. Det ska poängteras att i...

Under gårdagen skickade Easyfill ut ett nyhetsbrev för oktober månad. Det gick dock flera aktieägare förbi då nyheten inte dykt upp på Avanza eller Nordnet av någon anledning. Nyhetsbrevet innehåller en del intressanta saker och det är bara hoppas att man kan backa upp detta inom kort.

"Mycket händer i USA och jag har som målsättning att...